contact | inloggen
     
Home
Opleiding / Jeugdorkest
Slagwerkgroep
Harmonieorkest
Majorettes
Informatie
Slagwerkgroep » Fotoboek | Dirigent | Links | Aanmeldformulier | Contact | Visie

SLAGWERKGROEP

   

De drumband is één onderdeel van de slagwerkgroep. Wekelijks zijn de repetities op dinsdag om 19:00 uur in 't Nesje o.l.v. Caroline Zwart. 

Een ander onderdeel is de percussiegroep. Deze groep repeteert op dinsdag van 18.30 uur tot 19.00 uur o.l.v. Niels Duindam in 't Nestje.

Wij kunnen altijd nieuwe leden gebruiken. Iedereen is dan ook van harte welkom om een keertje vrijblijvend binnen te lopen op één van de repetities.
Bloemenactie jeugdopleiding
Muziekvereniging St. Cecilia Zomerplanten actie. Onze Muziekvereniging heeft jaarlijks een actie met bloemen en dit jaar is dat voor het eerst met zomerplanten. De kinderen van de jeugdopleiding en de Majorettes komen vanaf as vrijdag bij U langs met een intekenlijst voor hang geraniums en vlijtige... Lees meer.
OMT 2014
Trots.....  dat zijn we op onze slagwerkgroep!   Foto van de slagwerkgroep gemaakt tijdens het nieuwjaarsconcert   We hadden dit jaar een premiere. Voor de eerste keer sinds het bestaan van het OMT heeft onze slagwerkgroep deelgenomen  De slagwerkgroep heeft 2  swingen... Lees meer.
Optreden OMT
Het jaarlijke onderlinge muziek toernooi, dat dit jaar plaats vindt op 30 maart 2014, beleeft dit jaar een premiere. Voor de eerste keer zal onze slagwerkgroep daaraan deelnemen. De slagwerkgroep zal 2 nummers ten gehore brengen. Het gaat om swingende nummers. Het publiek zal moeite hebben... Lees meer.
Nieuwsbrief feb 2014
Hallo allemaal, Het jaartje is weer een maand aan de gang en op dit moment zijn er geen bijzonderheden wat betreft lessen etc.. In januari hebben wij wel afscheid genomen van John Lips als docent gitaar en keyboard. John bedankt voor je inzet.Wij zijn op zoek gegaan naar nieuwe docenten en... Lees meer.
Nieuwsbrief jeugd mei 2013
Beste ouders en leerlingen, Zoals ik in januari dit jaar bij het jaarprogramma al gemaild had is er een bestuursvergadering geweest en daarin is besloten tot contributieverhoging van de leden van het orkest en aanpassing van het lesgeld. Voor jullie is de aanpassing van het lesgeld belangr... Lees meer.
 
1 2 volgende laatste