contact | inloggen
     
Home
Opleiding / Jeugdorkest
Slagwerkgroep
Harmonieorkest
Majorettes
Informatie
Opleiding / Jeugdorkest » Fotoboek | Lessen/Repetities | Docenten | Links | Aanmeldformulier | Contact

OPLEIDING / JEUGDORKEST

Onze vereniging heeft een eigen muziekopleiding. Er worden lessen gegeven op de volgende instrumenten: dwarsfluit, klarinet, saxofoon, trompet, trombone,  hoorn, bariton, slagwerk, gitaar (beperkt) en keyboard (beperkt). Daarnaast worden er theorielessen gegeven, zodat de leerlingen worden klaargestoomd voor de Hafabra muziekexamens (A,B,C,D). Bovendien is er een Jeugdorkest dat iedere maandag van 18:30-19:30 repeteert in de Harmoniezaal. Het Jeugdorkest treedt ongeveer vijf keer per jaar op, waaronder één keer per jaar in een attractiepark. Daarnaast zijn er nog andere activiteiten, zoals het rondje over de kermis. Het is mogelijk om voor een klein bedrag een instrument van de vereniging te huren. De opleiding is overigens niet alleen voor de jeugd, alle leeftijdsgroepen zijn welkom.

Het opleidingsorkest                                                                       Het opstaporkest                                                                                                                                                                                                        

 

Fotos voorspeelavond-15juli2016
Foto's van de voorspeelavond-15juli2016 Lees meer.
Bloemenactie jeugd
Muziekvereniging St. Cecilia Zomerplanten actie. Onze Muziekvereniging heeft jaarlijks een actie met bloemen en dit jaar is dat voor het eerst met zomerplanten. De kinderen van de jeugdopleiding en de Majorettes komen vanaf as vrijdag bij U langs met een intekenlijst voor hang geraniums en vlijtige... Lees meer.
Kennismaken met... nieuw initiatief St. Bavoschool.
Bij de St. Bavoschool in Rijsbergen krijgen de leerlingen de komende tijd de kans om kennis te maken met tal van hobby's/verenigingen. Gedurende 5 weken mogen de kinderen zich, tegen een kleine vergoeding,  inschrijven voor 1 activiteit die plaatsvind in de naschoolse uren van 15.30-16.30 uur... Lees meer.
Nieuwsbrief februari
Hallo allemaal, Het jaartje is weer een maand aan de gang en op dit moment zijn er geen bijzonderheden wat betreft lessen etc.. In januari hebben wij wel afscheid genomen van John Lips als docent gitaar en keyboard. John bedankt voor je inzet.Wij zijn op zoek gegaan naar nieuwe docenten en... Lees meer.
Willemijn en Birke geslaagd!
Willemijn Gils en Birke Bastiaansen behalen hun B en A diploma. Willemijn en Birke proficiat daarmee en natuurlijk ook hun docente Anneloes Schoenmakers. De opleiding gaat gewoon door in de ingeslagen weg, we proberen weer een nieuwe groep hout- en koperblazers aan te werven voor het ni... Lees meer.
 
1 2 3 4 5 volgende laatste