contact | inloggen
     
Home
Opleiding / Jeugdorkest
Slagwerkgroep
Harmonieorkest
Majorettes
Informatie
MAJORETTES
Majorettes » Nina Vergouwen NK

NINA VERGOUWEN NK

Geplaatst op zondag 19 januari 2014 23:39

Nina Vergouwen samen met Inge van Dongen (Voorzitter Majorettes) en Rob Mathijssen (Voorzitter muziekvereniging St. Cecilia)

Nina Vergouwen neemt haar bloemen in ontvangst van Inge van Dongen (Voorzitter Majorettes) en Rob Mathijssen (Voorzitter muziekvereniging St. Cecilia)

Zondag 19 januari jl. werd ons verenigingslid Nina Vergouwen Nederlands kampioen twirlen. Ze kreeg ook nog de Koppe Bokaal voor de Most Outstanding Performance voor solisten die dag.  Reden voor het bestuur om Nina voor deze bijzondere prestatie in de bloemetjes te zetten. Zaterdagochtend 25 januari was ze weer gewoon aan het trainen in sporthal 't Trefpunt toen Inge van Dongen en Rob Mathijssen, namens het bestuur van onze vereniging, haar in de bloemen kwamen zetten. Nina was blij verrast met het mooie boeket en gaf nog even een show weg. Daarin werd nog eens goed duidelijk dat de wijze waarop zij deze discipline uitoefent pure topsport is. De behandeling van de baton is werkelijk virtuoos. Tel dit op bij de lenigheid en sierlijkheid waarmee ze over de vloer beweegt dan kan je niet anders concluderen dat we hier te maken hebben met een kanjer.
Van harte gefeliciteerd met deze prestatie. De vereniging is trots op jou !