contact | inloggen
     
Home
Opleiding / Jeugdorkest
Slagwerkgroep
Harmonieorkest
Majorettes
Informatie

MAJORETTES

 

 

Op dit moment zijn er binnen de Majoretteafdeling: 1 team, 10 solistes , 3 duo's, 3 trio's, 2 x 1-batonner en 1 x 2- batonner. Iedere groep/team/duo/trio/solist traint wekelijks in sporthal ’t Trefpunt. De beginners houden zich bezig met het leren van de basis. De overige onderdelen nemen zo'n 5 à 6 keer per jaar deel aan wedstrijden en proberen zich te plaatsen voor de Brabantse en Nederlandse Kampioenschappen.

In de periode van 1998 t/m 2010 hebben onze majorettes 47 podiumplaatsen op kampioenschappen behaald, waarvan 16x de titel 'Brabants Kampioen' en 4x de titel 'Nederlands Kampioen'.

In de periode van 2011 t/m 2014 zijn er 31 podiumplaatsen op kampioenschappen behaald, waarvan 7x de titel ‘Brabants Kampioen’ en 8x de titel ‘Nederlands Kampioen’

Verder zijn onze majorettes uiteraard aanwezig bij serenades en rondwandelingen en worden er regelmatig activiteiten georganiseerd.


 

 

 

19-01-2017
Op donderdag 19 Januari 2017 is er een bestuurslid Rob Mathijssen langs geweest om alle majorettes een roos te geven. Wegens de goede prestaties van het afgelopen jaar. En om het A-Team en Jetske Bastiaansen succes te wensen voor de Champions Trophy voor zaterdag 4 februari. Hieronder een mooie f... Lees meer.
Nederlands kampioen en zilver voor St. Cecilia
RIJSBERGEN – Afgelopen weekend vonden de Nederlandse Kampioenschappen plaats voor majorette in Stadskanaal, bijna in Groningen. Het was een aardig stukje rijden maar het was de moeite waard, Nederlands Kampioen en tweemaal zilver voor St. Cecilia Rijsbergen. Het B team bestaande uit... Lees meer.
Zilver op Junioren NK voor St. Cecilia
RIJSBERGEN – Afgelopen zaterdag vonden de Nederlandse Kampioenschappen plaats voor de jeugd in Waalwijk. Annelore Daamen mocht hier aan deel nemen, en wat deed ze het goed ze heeft een solo op de muziek van Annie. Ze haalde zilver met een mooie score van 80.50, wat een goede prestatie, g... Lees meer.
Brabantse Kampioenschappen
RIJSBERGEN – Afgelopen weekend vonden de Brabantse Kampioenschappen plaats. Op zaterdag voor de jeugd 1 t/m 3 en op zondag voor junior en senior. De jongere van de vereniging mochten de spits afbijten. Annelore Daamen kwam uit in jeugd 1 en haalde een mooie score van 76,1 en haalde hiermee zi... Lees meer.
Kamp 2016
KAMP 2016   Na een lange periode is eindelijk het kamp weer georganiseerd. Dit is gebeurt door Celine Rommers en Birke Bastiaansen, zij vonden het erg jammer dat het kamp niet meer georganiseerd werd en hebben toen zelf de touwtjes in handen genomen. Dit vond plaats op vrijdagavond 16 septemb... Lees meer.
 
1 2 3 4 5 volgende laatste