contact | inloggen
     
Home
Opleiding / Jeugdorkest
Slagwerkgroep
Harmonieorkest
Majorettes
Informatie
HARMONIEORKEST
Harmonieorkest » NJC 2017

NJC 2017

Geplaatst op zondag 11 december 2016 18:59

NIEUWJAARSCONCERT HARMONIE SINT CECILIA RIJSBERGEN.

Het Nieuwjaarsconcert van Sint Cecilia belooft wederom een spetterende muzikale show te worden met ditmaal speciale aandacht voor de percussie want niemand minder dan Arjan van der Dussen zal onder begeleiding van Sint Cecilia zijn ongekende talenten delen met het aanwezige publiek.
In het dagelijks leven is Arjan sinds 1994 werkzaam als drummer/slagwerker in de Marinierskapel der Koninklijke Marine. Behalve muziek als werk en hobby heeft hij interesse voor fotografie  en circus.
Sint Cecilia zal uiteraard ook zelf een flinke muzikale duit in het zakje doen met swing en rock gerelateerde muziek.
Naast deze portie geweldige muziek zal er ook een vernieuwing binnen onze vereniging gepresenteerd worden en dat laten we graag zien tijdens dit Nieuwjaarsconcert.
Sint Cecilia nodigt u graag uit in de Koutershof op zondag 8 januari 2017 waar het concert om 14.00 zal beginnen. De zaal is echter open vanaf 13.15 uur .
Bent u in het bezit van een donateurskaart en heeft u nog geen plaats gereserveerd dan kan dat alsnog  via het tel nummer 06-57344304. Ook kunt u via deze weg nog kaarten kopen voor 5 Euro  per stuk, mocht u deze nog niet hebben.
Wij zien u graag zondag 8 januari 2017.
www.sintceciliarijsbergen.nl