contact | inloggen
     
Home
Opleiding / Jeugdorkest
Slagwerkgroep
Harmonieorkest
Majorettes
Informatie

HARMONIEORKEST

Het Harmonieorkest van St. Cecilia, onder leiding van John Curfs, bestaat uit ongeveer 40 enthousiaste leden van alle leeftijden. Het repertoire bestaat voornamelijk uit lichte muziek en de orkestopstelling is die van een concertband. Het Harmonieorkest repeteert wekelijks op maandag van 20:00-22:00 in de Harmoniezaal in Rijsbergen.

Fotografie: Sandra Mutsters

Nieuwjaarsconcert 2018
Lees meer.
Rondgang 2017
Donateurskaarten Komende 2 weken trekken de leden van St. Cecilia er weer op uit om steunkaarten te verkopen.  Een steunkaart geeft meteen recht op entree voor 1 persoon bij het Nieuwjaarsconcert van 7 januari a.s. Het behoeft weinig betoog dat een muziekvereniging niet voor niks gaat. St. Ceci... Lees meer.
Jaarvergadering 2017
Op 26 maart 2017 hielden wij weer onze jaarvergadering. Hier werden de jubilarissen Ad (60 jaar lid), Dymph (50 jaar lid) en Toontje (60 jaar lid) in het zonnetje gezet. Ook zijn Jack en Dymph erelid geworden van onze vereniging! Proficiat allen! Verder hebben we afscheid genomen van best... Lees meer.
Agenda gedeeltelijk gevuld
Beste mensen,   De agenda voor de harmonie staat alweer gedeeltelijk ingevuld voor komend jaar. Zodra er meer info bekend is zullen de rest van de data nog ingevuld worden. Verder zijn de data van 2 hot's en de datum van de st. Ceciliamis nog niet bekend.   Update 30-1: Datum Sint i... Lees meer.
Nieuw logo
Gisteren hebben wij eindelijk ons nieuwe logo kunnen presenteren aan het publiek. Tijdens ons jaarlijkse nieuwjaarsconcert werd dit logo onthuld door onze beschermheer Gerard Kuijpers. Voor St. Cecilia Rijsbergen wordt 2017 een jaar van vernieuwing en zullen er een aantal dingen gaan veranderen. Ho... Lees meer.
 
1 2 3 4 5 volgende laatste